Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter BIOPOLÍTICA, per Xavier Climent.

BIOPOLÍTICA, per Xavier Climent.

Enfilall de Xavier Climent @ivaxsirc a Twitter

Sabeu q és la biopolítica? En aquest fil us ho explico.

Pensem, donar diners és molt positiu pels països en via de desenvolupament, però precisament per això també tens molta influència en aquell país, aquest article que hem llegit a l’anterior fil és molt adequat per introduir un concepte que poca gent sap, però existeix, la biopolítica.

Tot el que succeeix avui en dia pot arribar a tenir una explicació lògica si l’analitzem des del punt de vista de la biopolítica i el biopoder.

La biopolítica concepte introduït per Foucault per descriure les transformacions de les formes de govern modernes, caracteritzades pel desplegament de tot un conjunt de tecnologies, pràctiques, estratègies i racionalitats polítiques que tenen com a objectiu el govern de la vida.

Michel Foucault, el qui va introduir el concepte, advertia, del paper estratègic de la medicina i analitzava en termes de bio historia la incidència de la seva intervenció sobre l’espècie humana.

Ens plantejava que el marc social dominant del futur seria determinat per la biopolítica i que aquesta seria determinant en l’evolució humana i un desafiament pels anys vinents.

Avui en dia el concepte de biopolítica està inqüestionablement relacionat amb moltes organitzacions i personalitats. Noms com el de John D. Rockefeller, Bill Gates i George Soros. Sí ens ho parem a pensar, alguna cosa, o molt tenen a veure amb això, ho hem vist en l’anterior article, les accions de beneficència i ajuda de les seves fundacions en diversos àmbits, l’humanitari, tecnològic, salut i empresarial, aquestes accions sempre estan lligades a les seves persones i interessos globals, però i si això només és la part bonica que volen aparentar aquests megapoderosos amos de món?

L’estudi de la biopolítica com a incidència del poder sobre la vida és cada vegada més rellevant. Un tema tan antic i tan nou alhora, adquireix importància mentre les estructures de control i dominació sobre els éssers humans es tornen més opressives.

L’actual pandèmia és un clar exemple, la vacunació obligatòria…

Perquè l’economia capitalista funcioni, no n’hi ha prou amb incidir en la propietat privada, la divisió de la feina i l’organització social d’aquesta, són necessàries tot un conjunt de tecnologies per fer efectiva aquestes condicions; és necessària la selecció i classificació de les aptituds i capacitats de la població, on han de destacar els forts sobre els febles.

L’ús del biopoder com a eina de control subtil de la població ho estem veient en l’actualitat, les tesis de Foucault, donades a les teories conspiratives, augmenten de valor, mentre altres veus denuncien els sistemes de control de les institucions socials (Naomi Klein, Susan……George, Noam Chomsky i tots els imitadors haguts i per haver), ens parlen de coses que passen allà fora en les esferes, la banca, els laboratoris, el poder…

Internet no només ha accelerat l’intercanvi d’informació, el moviment de mercaderies i de persones en l’actualitat. Si no que internet ha permès el rastreig de dades traçabilitat de les connexions, serveis de conveniència a canvi de vigilància per a les persones, les xarxes socials són una font d’informació, rastreig de la nostra ubicació, i això ens situa davant d’un moment històric delicat en què molts governs intentaran justificar l’espionatge massiu a canvi de la promesa de seguretat, un exemple actual podria ser el passaport covid.

Això, objectivament ho estem veient i vivint, Apple fa poc advertia, que controlarà els mòbils de la gent per comprovar que no tinguin imatges de pedofília, no obstant el seu lema era el que passa al teu iphone es queda al teu iphone. Dit així estem davant una decisió bona, però clar, i la privacitat de l’individu, perquè si poden mirar si tens fotos pedòfiles, significa que poden mirar tota mena de fotos que tinguis al teu mòbil. I també que no només poden mirar fotos, sinó que poden escoltar pel micròfon del mòbil, mirar els teus contactes, mirar els teus contes, saber les teves compres, espiar-te amb la càmera del mòbil…

Per dir-ho clar, poden mirar el que els doni la gana i quan els doni la gana, i això com comprendreu ja no és una cosa bona. Si us fixeu el que he esmentat no és ciència-ficció, no és el llibre del George Orwell, 1984, és la realitat actual.

John D. Rockefeller sabia que, per guanyar-se l’adoració del públic, havia d’aparèixer per donar-los el que volien: diners i finançar amb això els seus interessos estratègics i apostar per les relacions públiques. Va dedicar fins a la seva mort centenars de milions de dòlars de la seva fortuna del monopoli petrolier a l’establiment d’institucions pel bé públic: La Junta d’Educació General, l’Institut Rockefeller d’Investigació Mèdica, la Fundació Rockefeller, però també posen diners al Fòrum econòmic Mundial l’OMS, entre moltes altres desenes d’organismes. Per tant els seus tentacles, en principi pel bé públic, estan per tot arreu.

De la mateixa manera, Bill Gates ha passat gran part de les últimes dues dècades transformant-se d’un magnat del programari, a un benefactor de la humanitat a través de la seva pròpia Fundació Bill i Melinda Gates. Gates ha guiat la seva imatge pública a la d’un santó modern, un visionari, una persona que ens alerta, ens preveu dels perills, i ens diu el q hem de fer, i ho fa a través d’una tàctica simple: comprar bona publicitat.
1. Finança el lloc web de desenvolupament global The Guardian.
2. Finança la cobertura de salut global de NPR.
3. Finança el lloc web Our World in Data que rastreja les últimes estadístiques i investigacions sobre la pandèmia de coronavirus.
4. Patrocina la cobertura de la BBC dels problemes mundials de salut i desenvolupament, tant a través de la seva organització BBC Media Action com de la mateixa BBC.
5. Paga la cobertura mundial de salut a ABC News, que avui ens parla de vacunació obligatòria davant la Covid-19, i seguiment sanitari mitjançant un xip.

Com veieu té els controls dels medis, i quan tens el control dels medis, tens el control de l’oficialitat i per tant el que cal dir i repetir als medis, el que ha de creure o pensar la gent, i el que no han de dir els medis o no ha de saber la gent.

Parèntesi, recordeu q ens va explicar Aaron Russo sobre el feminisme? estem en un cas semblant amb el LGTBI?

Un altre actor d’aquesta elit molt conegut entre el gran públic per anticipar la crisi financera que es va emportar a l’economia global fa poc més d’una dècada, un altre “visionari”, és George Soros, No és menor esmentar la gegant campanya de relacions públiques que aquest senyor fa i com la seva acció va des de finançar cops d’estat a l’Àfrica, finançament a campanyes de control de la natalitat, esterilització de comunitats pobres -via vacunes suposadament humanitàries- i, és clar, la defensa de la societat oberta en el moral. A més de ferri defensor del moviment LGTBI i grups ecologistes radicals.
(Parèntesi), recordeu que ens va explicar Aaron Russo sobre el feminisme? Estem en un cas semblant amb el LGTBI?

Molts segurament no coneixeu l’Agenda 21, una resolució no vinculant de fa 23 anys de l’ONU que suggereix formes perquè els governs i les ONG promoguin el desenvolupament sostenible, així ens la pinten alguns que creuen que és la peça clau en un complot per subjugar la humanitat sota un règim eco-totalitari.
Si us fixeu agenda 21 és molt semblant a agenda 2030, però clar fa 23 anys que està escrita. Aquí teniu la captura, sembla un pla estratègic si us el mireu.

El president de l’American Policy Center, Tom DeWeese, va descriure la resolució com “un nou tipus de tirania que, si no s’atura, segurament ens portarà a una nova Edat Fosca de dolor i misèria encara desconeguda per a la humanitat”. Sabem que els interessos d’agendes globalistes estan sota el mandat de les elits empresarials i els interessos d’aquestes estan degudament ateses per l’FMI, el Banc Mundial i l’OMC, i que per mitjà de les seves diverses fundacions i institucions de beneficència dibuixen una… cara bonica de les seves accions ben justificades, però que amaguen fins i objectius que només ells coneixen.

Autor Xavier Climent @ivaxsirc Informàtic i activista.

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular