- Publicitat -
Inici Articles Fils de Twitter #AturemElBarnicidi, per Francesc Abad i Esteve.

#AturemElBarnicidi, per Francesc Abad i Esteve.

A hores d’ara ja és una evidència que posa els pèls de punta com l’Ajuntament Colau, la seva gestió i polítiques han estat i són les + irresponsables, incompetents i destructives de la història de BCN. Però també com sempre s’han executat des de la mentida i permanent manipulació.
Ahir dilluns l’editorial de La Vanguardia denunciava com les polítiques Colau han portat a un increment de la contaminació a la ciutat malgrat la ZBE (que impedeix circulació de vehicles + contaminants) i descens de mobilitat per Covid, els nivells de contaminació són els mateixos i són els mateixos perquè, com ja vam denunciar els veïns del Poblenou, les mesures Colau absurdament restrictives al trànsit o centrifugadores del trànsit (com són les superilles) el que fan és col·lapsar la ciutat, i incrementant la contaminació general.
Són mesures que comparteixen totes 3 característiques:
1- S’executen amb un autoritarisme sense precedents, sense tenir mai en compte opinió dels veïns, comerciants. MAI
2- S’executen sempre sense cap planificació prèvia, sense cap estudi i sense cap avaluació del seu impacte i…
3- La seva execució sempre va acompanyada d’un també sense precedents desplegament propagandístic que difon un discurs absolutament infantil i manipulador, tant de la realitat sobre la qual es vol actuar com dels objectius que es pretenen assolir i la capacitat d’assolir-los. Discursos que falsegen la realitat i situen objectius de davant què ningú no pot no estar d’acord: “recuperem la ciutat per als veïns”, “fem una ciutat més verda”, “pacifiquem”, “menys contaminació”, “saludable”, etc.
Però com ni es fan estudis previs ni s’avaluen impactes… les conseqüències d’aquestes polítiques són les contràries a la fal·laç argumentació justificativa.
Els veïns del Poblenou ja vam veure que la Superilla incrementava la contaminació a tot el barri. I ara LV denúncia com les polítiques Colau han incrementat contaminació global a BCN. Tots compartim objectius com reduir contaminació. Però no tots compartim que la irresponsabilitat, incompetència, manipulació i mentida de les polítiques i mesures que l’Ajuntament de Colau pren, emparant-se en aquests objectius.

I és molt repugnant com la propaganda Colau escampa mentides, i com els veïns pateixen una manipulació sistemàtica de la realitat de la nostra ciutat.

Un parell d’exemples demolidors:
“Volem una ciutat + verda” diuen per justificar la barbaritat de la Superilla Barcelona.
Objectiu legítim, però que quan amaga el punt de partida verd de BCN ho fa x manipular. I sabeu quin és el punt de partida? Doncs que, d’entre les principals ciutats europees, Barcelona és la desena ciutat més verda.
Que tots estem d’acord en que si podem guanyar verd, amb projectes de qualitat, anem endavant. Però no endavant amb projectes demencials que amaguen la realitat, i la realitat és que tenim i vivim en una de les ciutats més verdes d’Europa, com acredita aquest rànquing europeu.
I fer veure, voler fer creure als veïns que tenim un greu problema, quan estem en el TOP verd és com es diu comuns-ment, miserable.


El segon exemple d’aquesta sistemàtica i immoral manipulació colauer, el tenim amb el tema contaminació. I és clar que tots volem reduir-la. Però això només ho podrem fer amb polítiques efectives, no amb la mentida Colau, una mentida que comença, com sempre, manipulant situació de BCN “volem ser com Amsterdam” no es cansen d repetir els colauers x intentar-nos fer creure que si tots anéssim en bici, la qüestió contaminació, estaria solucionada.
Doncs bé, on està Amsterdam i on BCN en rànquing contaminació, a les principals ciutats europees?


Doncs sí, Amsterdam (15) està pitjor que Barcelona (17)
Ho sigui, més mentides i manipulacions colauer
Vol dir això que no s’hagin de fer polítiques ambicioses x estendre i fer segur l’ús de la bici a BCN? En cap cas! Cal treballar molt x facilitar i estendre l’ús de la bici, és bo x BCN.  El que no és bo x a BCN és la manipulació i la irresponsabilitat.
El que no és bo x a BCN és que l’objectiu compartit de promoure la bici es faci servir x justificar polítiques fanàtiques i sectàries com la que avui hem conegut: S’HAN ARRENCAT 103 magnífiques arbres per fer un carril bici!!!!


Millorar la ciutat, SEMPRE
Manipular i mentir per justificar polítiques fanàtiques i sectàries que estan destruint la ciutat i que l’estan empitjorant en tots els seus indicadors, MAI.

Ja n’hi ha prou! Teníem una ciutat extraordinària, i se l’estan carregant ,#AturemElBarnicidi!!!

Francesc Abad i Esteve.
@francescabad Sistemes d’informació i avaluació en la gestió pública.

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

Article anteriorDe quin genocidi parleu?
Article següentKRLS.
saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular