Diumenge, maig 22, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Repressors Assessors/es, a LittleSpain.

Assessors/es, a LittleSpain.

Puc començar a posar llistes de noms i sumar assessors polítics de Catalunya, la #LittleSpain, però seria un article molt llarg i pesat, i per tant aniré al gra.

Que coi esteu fent?
Aquesta és la nova normalitat, aquesta és la República? Aquest és el camí? A qui voleu enganyar?

És cert que la vida s’està complicant molt i la majoria que us ha votat no té temps d’informar-se de tot, però és cert que la bombolla de la frustració s’està inflant. Cada dia hi ha més gent malalta amb efectes secundaris crònics que ni us molesteu en etiquetar perquè si no els etiqueteu “no existeixen en el sistema sanitari” i si no existeixen, no hi ha “nous pensionistes”. Dels antics, tranquils, perquè molts estan morts i enterrats, i ja no molesten ni protesten.
De tota manera no es pot protestar ni denunciar ni al govern espanyol, ni a català. Amb això heu fet molt bona feina.

Cada dia hi ha més gent que perd els seus negocis perquè quatre ineptes van decidir no donar permís a les farmacèutiques de fer les PCR i han hagut d’estar tancats massa temps. S’han gastat els estalvis i els negocis no han aguantat sense les ajudes que no arriben mai.

Tenim polítics incompetents i pagats de si mateixos en un sistema endogàmic de servilisme, on ningú diu les veritats perquè tot són deutors de la mateixa mamella.
Avui veurem en horari de màxima audiència la pèssima idea d’un assessor, fent-li ostentar abans dels 100 dies protocol·laris, la corona republicana del ridícul, al MHP Aragonès. Però ni se n’adonen.

Però a ells els és igual, que la gent es foti!

Tenim a ciutadans que s’està morint de malalties cròniques i greus, perquè el problema n’ 1 és la Covid-19, i la resta ja no és tan important i s’han de sentir dir que no hi ha diners per la sanitat ni per posar més treballadors/es.
Els diuen que fan el que poden, però que són el govern que està al costat de la gent.

I així podria seguir fins demà explicant històries, perquè estic que m’enfilo per les parets, escoltant a gent angoixada perquè estant pendent d’un simple tràmit administratiu, molt important per ells, subsidis, habitatge, una feina i fa mesos que no es posa ningú al TF!
Per favor, que estem en l’era digital!!!
És que estic farta de parlar amb amics que estan a un pas de tirar-se d’un penya-segat perquè no tenen res ni saben on dormiran demà. Perquè estic cansada de tenir esperança mentre vaig veient passejant-se davant dels nostres morros la llista dels assessors/ assessores, perquè en això sí que esteu al cas tots els partits unionistes, independentistes i equidistants. En això sou tots iguals.

Us penseu que som idiotes i que això no explotarà però esteu equivocats. Això petarà i petarà perquè sou la LittleSpain amb les mateixes corrupteles i les mateixes misèries. No puc evitar veure com es posa a un polític al capdavant d’una conselleria perquè és quota de partit, però que ja es veu que no serveix per res, però és amic, cosí, del cap de torn, o ha fet grans favors al partit i que per funcionar necessitarà assessors que l’ajudin en la tasca de la qual ell no en té ni pu.. Idea, però resulta que aquests assessors i assessores i assessories tampoc tenen ni pu.. idea i necessitem ara sí, contractar a professionals, però a segona fila (“negres” també amb política) perquè els faci la feina bruta, perquè la maquillada amb llum i taquígrafs la fa l’assessor de quota i el polític de quota, i si cal el president de quota.
40 sous per un càrrec inútil.
Però seguim perquè resulta que després tenim els càrrecs municipals que és on estan les quotes de les famílies, les quotes dels amics, del que et va donar el vot aquell dia i el que va pintar el pis del cunyat, però uf no sé com ho farem, però ja et col·locaré a conselleria del tiet, o a l’alcaldia o on trobi un forat. Però ei!!!, la casa de tots és gran i som al costat de la gent. O som els de la confrontació i estem units, però ei tranquil que demà et busco algú a qui assessorar … ui espera que es  que tenim un conseller que només té 46 assessors si si, hahahahaha,  curiós l’home, perquè diu que amb els que té, ja farà la feina, perquè normalment els altres en demanen més.

I així podria anar explicant, que qui sembla que viu ara del no-res, és qui està envoltat de tots els assessors i assessores que ell ella o els seus, han anat col·locant. I de tots els colors i de totes les banderes, que aquí ningú se salva.
I que voleu que us digui!, de vegades penso, si val la pena de què uns quants, a les xarxes, als carrers, fent articles d’opinió i cantant raps, se l’estiguin jugant sense flotador, perquè altres només segueixin jugant en les dues bandes del tauler d’escacs. De vegades de peons negres, i de vegades de peons blancs en la jugada de la #LittleSpain.

Ara mateix la paraula “assessor” sona a “vividor” i perdoneu la sinceritat, però és que n’heu fet arribat fins aquí, per com esteu governant.

Va haver-hi un temps que vam creure que hi éreu per canviar-ho tot, i ara sabem que no només no ho canviareu res des de dins, sinó que heu vist que a fora fa molt fred.

Votarem ben aviat la “nova farsa” i vosaltres seguireu conservant els assessors i assessores del sistema, que són els mateixos des de fa dècades i els que són nous han de tenir el sistema de dècades al cap, per conservar el lloc.

És igual el nom de qui està al capdavant de LittleSpain perquè l’engranatge és el mateix. L’única diferència és que heu deixat entrar a quatre “externs”, a primera línia, per dissimular.

Qui lo sà! Potser estem descobrint la feina del futur a la LittleSpain pels nostres fills i néts. La xarxa clientelar i magníficament pagada, d’assessor polític. L’enhorabona!!


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. Et comprenc… Sí, hi ha molta decepció i desesperació, però copiar el model corrupte de l’estat veí és una vergonya i molt cruel per tots menys per ells, els vividors de la “mamellona” on mai no fa fred i mai passen les coses que has descrit tant bé, tant tristement bé, perquè s’han blindat prou perquè no passin… Però veig entre la indignació que creix i la lluita solidària, la possibilitat d’un canvi impulsat per la gent, generosa fins a la medul•la, que sí vol un país millor. I el farem, estimada Sara, estic segura que el farem perquè tot està per fer i tenim moltes ganes de fer-ho… Una abraçada ben forta…💫

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular