- Publicitat -
Inici Articles Repressors "Els carrers sempre seran teus, Brian"

“Els carrers sempre seran teus, Brian”

L’Audiència de Barcelona va condemnar fa uns mesos a Brian Bartés a un any i mig de presó per participar en les protestes organitzades per Tsunami Democràtic el 18 de desembre de 2019 al Camp Nou, on es va disputar el Barça-Reial Madrid.
Brian va ser acusat d’un delicte d'”atemptat contra l’autoritat” i lesions lleus, i haurà d’abonar una indemnització de 500 euros a un agent dels Mossos d’Esquadra, però ha estat absolt del delicte de “desordres públics” que demanava l’acusació particular.

Brian Bartés té un nou judici el dijous que ve, dia 12 de maig i serà jutjat aquesta vegada per les protestes convocades el desembre de 2018 a Barcelona, on es va celebrar una reunió del Consell de Ministres. Aquí si, la Fiscalia l’acusa de “desordres públics” i atemptat contra l'”autoritat” i li demana una pena de sis anys de presó.
Tot sembla indicar que encara que sigui sentenciat per un delicte menor, serà suficient perquè entri a presó.

Cada dia ens despertem amb casos de repressió, però la veritat és que fins als polítics que sofreixen d’aquest assetjament imperialista cada dia estan més lluny del ciutadà.
El Tsunami ha abandonat als que no són casta?
El govern ha resultat ser més autonomista que independentista i democràtic, i tanca l’orella al reclam de qui un dia es va posar al davant de la crida, per a defensar una Catalunya lliure?

En Brian és menys important que el cas Pegasus? Tenim a Catalunya catalans de primera i de segona? I nosaltres? Som ara més o menys solidaris amb els nostres companys, que fa dos anys?

Queden pocs dies perquè jutgin de nou en Brian, i només depenen de nosaltres, que aquest judici almenys sigui silenciat o no. L’únic que serveix arreu del món, si vols que alguna cosa se sàpiga és fer molt soroll. Els mitjans demà parlaran d’en Brian, explicaran que la repressió no s’atura, o també es posaran de costat? Pegasus i la taula indestructible de diàleg, ocupa tot el món informatiu a casa nostra, ara mateix.

Així que utilitzem el tsunami: Persona o cosa que produeix trastorns profunds i imprevistos en un entorn determinat, perquè fins dijous i més enllà se’n parli en les TV i ràdios d’aquest país, que és Catalunya. Abans que algun dels seus o un dels nostres el silenciï durant mesos o anys.

“Els carrers sempre seran teus, Brian”

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular