Divendres, gener 28, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Algú li haurà de dir al Hàmster que la seva gàbia no...

Algú li haurà de dir al Hàmster que la seva gàbia no té finestres

“La roda on es mou està construïda perquè es pensi que avança i no s’adoni del que realment passa: que seguir a Espanya és una ruïna”

Govern i comuns acorden modificar l’IRPF i successions i crear quatre nous impostos. Magnífic, meravellós, per fi uns pressupostos socials on qui més té i més contamina, més paga. Per fi uns pressupostos a l’altura del país i els hàmsters (els catalanets) entren a la roda a caminar sense avançar.

I caminant, caminant i caminant ja se sap que el camí serà llarg i probablement no portarà enlloc. Girant a la roda de hàmster, es farà llarg i feixuc, passarà per esmenes, per tribunals suprems i esl tribunals constitucionals fins que, llavors de cop, la roda s’aturarà.

Perquè és allà, a la justícia espanyola, als tentacles de l’Estat, on acaben totes les nostres aspiracions socials, les nostres eleccions democràtiques i tot allò que tingui la proposta de crear un país més solidari, ecològic i digitalment democràtic. El hàmster que ja sap el camí haurà de tornar a pujar a la roda, perquè sempre està disposat a tenir paciència, perquè li han fet entendre que si entra a la roda, trobarà el camí de sortida però és fals: la roda està lligada a la gàbia i la gàbia està lligada al CGPJ controlat per Lesmes i el Borbó.

Algú li haurà de dir al Hàmster que la seva gàbia no té ni finestres. I algú li haurà de dir al Hàmster que deixi de donar voltes a una gàbia que li han creat perquè no vegi que la roda on es mou està construïda perquè es pensi que avança i no se n’adoni del que realment passa: que seguir a Espanya és una ruïna. No veu que seguir lligat a la metròpoli significa un espoli de 45.000.000 milions d’euros.

Catalans, fins quan seguirem girant, doncs?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -