- Publicitat -
Inici Articles Víctimes ALERTA RATERA!

ALERTA RATERA!

Avís urgent, però que quedi constància que aquest article no busca desmobilitzar res ni a ningú.
Però cal estar alerta i pensar bé perquè el president Pedro Sánchez voldria entrar voluntàriament a una ratera aquest dilluns?
El Liceu rau en un lloc estratègic i complicat i estaran tots els mitjans nacionals i internacionals pendents de les imatges i gravant arreu.
També estarà tot el CNI i les clavegueres de l’estat infiltrats intentant provocar per fer un altre #20S i poder demostrar al món que el PSOE és benevolent. La idea segueix sent que els Jordis són agitadors violents i no activistes socials, i que els independentistes són violents, per molt que vagin de pacifistes.

Però la nostra potència com a país no està a encerclar a un president espanyol que vindrà dilluns a fer una obra de teatre esperpèntica per vendre les imatges a Europa, del fet que si paguen a Espanya les subvencions, en Sánchez té un pla per arreglar el conflicte català amb quatre duros i 9 indults.
Però no coneixen als catalans.

La nostra potència va ser anar caminant tranquil·lament i en família, per la Gran Via per prendre possessió de l’aeroport. Aquella imatge va donar la volta al món.

Aquell va ser el primer pas per controlar les estructures geopolítiques de Catalunya, Les cinc marxes a peu durant tres dies: la resposta de l’ANC i Òmnium a la sentència la segona, i Urquinaona la darrera . Aquesta és la por i per això,  ens desvien d’aquella ruta contínuament i ens volen enviar al pròxim “20 de setembre” on estem més dividits, menys units, més febles i amb la gent més cabrejada i per tant menys, amb menys control de la situació, perquè no l’hem preparada.

Això que comportarà? Doncs potser alguna relliscada contestatària innecessària que no interessa que passi?
Us faré un resum. Anar a les Rambles només serà efectiu per l’independentisme si és capaç d’entendre, que la fórmula de l’èxit és com s’ha de fer per ser notícia de forca pacifista internacionalment i no amb les imatges de “quatre eixelebrats anònims” que tiraran 4 pedres i que com portaran mascareta no sabrem ni qui són, ni qui els ha enviat, però donarà la foto que Pedro Sánchez necessita.
El que amb això no parlo de llirisme ni d’allò de “ni un paper a terra” perquè jo no hi crec. Parlo de preparació, i de resultats. I per tant tampoc crec que sigui una bona estratègia és avisar amb 48 hores per avançat tot el que faràs el dia de la manifestació, com tampoc presentar-te a les 9 del matí quan la zona ja estarà protegida des de la nit anterior. No ho sé, no ho veig, diria inclús com diu el meu amic Jaume, “no aprenem”, o com penso jo, això està planejat perquè no surti bé als que volem la independència, però bé per qui controla i vol seguir portant el control, fins i tot des d’aquí. No sé si m’explico amb claredat.

Per tant si aneu a la concentració, desitjo que hàgiu pensat en una estratègia, però estigueu segurs que ells, que el govern de Pedro Sánchez sí que ho han pensat, i està tot preparat, i ho ha fet d’aquesta manera tan humiliant, sabent que en pot treure profit.

Inclús anant fluixa la nostra poca organització ja li podrà servir per explicar per què no es pot reunir encara en una taula de diàleg i que li cal més temps.

I si volem derrotar als espanyols, hem de pensar com ells i no com reprimits catalans que no se’n surten des de fa tres-cents anys, Òstia!
Per una vegada siguem capaços de posar el cervell al servei de la independència, i no els budells!!!

No us heu parat a pensar perquè el president espanyol vol representar aquesta obra teatre en el Liceu, davant del mosaic d’en Miró per provocar dolor?

Davant de la imatge que ara ja sempre, la més recordada per un “atac jihadista” el #17A pronosticat per l´anterior ministre d’exteriors espanyol. I a on van assassinar a 14 persones, i centenars de ferits , totes elles víctimes innocents

Però res és casual, i per tant pregunteu-vos perquè els jutges demanen el que demanen, a qui li demanen, i a què creieu que és deguda aquesta urgència.

Potser la idea de dilluns és “tapar” la resolució del Consell d’Europa amb la idea absurda que la decisió del Consell pot ser aturada si es veiés violència independentista als carrers de Barcelona contra un govern democràtic en directe.

I ara penseu que bé aniria per tot això precisament aquesta ratera.

Ara teniu 24 hores per pensar com donar-li la volta a tot plegat. Si pensem com catalans estem perduts, si pensem com espanyols, potser podem tenir a l’abast una jugada mestra.

Es podria construir una marabunta humana unida per un manifest conjunt de partits polítics i associacions de què això ha estat possible perquè sou un poble pacífic, però que també esteu disposats quan calgui, a exercir la unilateralitat democràtica si cal per a una causa justa, en el moment necessari.

Abstenir-se qui no vulgui rebre violència amb força, sense fer cap moviment, ni que sigui per defensar-se.

O potser això que us escric només ha estat un mal son i res del que he deduït pot succeir, perquè Pedro Sánchez, l’únic que busca és, l’entesa entre espanyols de bé i per tant no caldrà prendre mesures.

Sigui com sigui sort, encerts, i visca Catalunya lliure ✊


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. No tinc clar si hem de pensar com espanyols (anar a fer mal) O pensar com a catalans (quiets pacífics, quatre crits, anar a rebre, quatre corredisses pels carrers del darrere i a dinar cap a casa)
    El q si tinc clar és q hauríem d anar al Parlament i no moure ns en fins q enderroquen aquest govern q pacta d amagat indults amb l enemic

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular