Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Acuerdo histórico i el teatre de l'absurd

Acuerdo histórico i el teatre de l’absurd

Última sessió del gobierno abans de les vacances. Absurd no? Pandèmia /Vacances, quan la majoria dels ciutadans o no tenen salut, o no tenen sou ni feina. No sé què farà el govern català i sé que tots necessiten descansar però ara no toca senyors i senyores, – ara no toca-. Ja tindran temps quan no siguin diputats, quan la majoria, s’hagi passat a la privada, sobretot als energètics que ens xuclen la sang a tots. Estic veient en directe la sessió de control a Madriz i no puc més que sentir-me lluny d’aquest estat espanyol del s. XIX on Darwin hagués hagut de fer molta feina. Quina colla d’impresentables, quina fauna a l’hemicicle. És evident que el atado y bien atado no s’hagués fet sense la complicitat principal del Psoe i avui ja definit el partit socialista com de la dreta espanyola, el bastó d’aquesta generació és Podemos i els Comuns. Ara no porten clavells ni jaquetes de pana, però van en bicicleta, pinten els carrers embogits i destrueixen sistemàticament la personalitat arreu i a la política catalana més, convertint estructures remarcables de la història de Catalunya en espais sense personalitat creant un univers gris, on tens la sensació que allà on ara et regalen un espai lliure es converteix en contínues prohibicions asfixiants per ser-hi, per poder-hi gaudir, desenrotllant l’acció Maoista, allà on la plurinacionalitat era un fet. 

Els comuns són l’enemic de l’independentisme i ERibérica el seu fre de mà. I ara no em serveix que diguin que volen la unitat electoralista. No l’han volgut durant tres anys i us heu encarregat a qui ara crítica de dividir, insultar, criminalitzar com a hiperventilats, ineptes, agressius, “locus”. Per cert, parlant de competències i competents, es pot demanar que a la conselleria d’exteriors i el seu conseller principalment sàpiga idiomes i no faci més el ridícul, només per quota partidista i poc professional. 

I sí, avui declaren els diputats de la mesa del Parlament al TSJC i la diputada Borràs al TS a Madrid i els CDR a la AN, i el deep state en espia. La nova normalitat de la repressió al servei de l’esquerra espanyola. 

Última hora, Sergi Sabrià a la sessió de control al govern li pregunta al president que erc està en campanya,.. Perdó!, que reclama unitat per la independència i que estan disposats per anar JUNTS de la mà, però no ha confirmat la velocitat del trajecte.

Per això em remeto a les paraules del vicepresident Josep Costa quan diu :  “El que no es una estratègia correcte, és aparcar la Independència per poder eixamplar la base mentrestant, perquè pot ser que si aturem el tren en marxa, siguin més els que baixin que els que pugin “

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -