- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #EmRespons?- Jaume Vendrell Boguña

#EmRespons?- Jaume Vendrell Boguña

Jaume Vendrell Boguña, @Jaume78022778 tinc 70 anys, casat, amb una filla i tres netes. Soc dissenyador gràfic. Vaig estudiar a l’Escola Massana, he passat per diferents empreses de publicitat, he estat director d’art a una empresa de Packaging i he tingut estudi de disseny propi. A la meva joventut em vaig dedicar a l’humor gràfic. Actualment estic jubilat però he recuperat la meva vocació primera i publico humor gràfic en el seu vessant de crítica política. Publico a les xarxes socials.

No et faré preguntes retòriques ni vull respostes de manual, si estás d’acord comencem…

1)Vull que em diguis 3 conceptes que creus importants per el futur del món

Les relacions humanes, l’educació en el sentit més ampli, i l’empatia.

2) Tant si ets jove com si ets més gran, en què creus que et beneficia aquesta etapa de la teva vida que ara vius i què diries que aporta a la teva comunitat?

Aquesta etapa de la meva vida i després del que he viscut, personalment m’aporta perspectiva i una relativització de tot allò que em semblava molt important, gairebé imprescindible, i donar valor al que realment importa, pel que fa a lo que aporta a la meva comunitat, francament no ho sé.

3) En quin pla material, psíquic i psicològic poses l’amor.

En primer pla i em refereixo a l’amor en general, ja sigui a les persones, animals o a qualsevol activitat, que puguis realitzar.

4) Tu que estàs entre el passat i el futur, què diries als teus antecessors i als teus descendents?

Als meus antecessors gràcies per tot el que m’han aportat a nivell personal i humà i els meus descendents que procurin donar importància al que realment la té.

5) Entre tu i jo, ets feliç?

Entre tu i jo, no crec en la felicitat permanent, però si puc dir que aprofito sempre el més petit motiu per ser feliç, i ho aconsegueixo en molts moments.

I la pregunta opcional és:

6) Quina interrogació vols que et faci i que ningú t’ha fet, potser per la por a la teva resposta?

No se m’acut cap però si se t’acudeix a tu te la contestaré de forma sincera i sense por.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

1 COMENTARI

  1. En Jaume Vendrell i jo, som de la mateixa generació de l’Escola Massana. El recordo com a molt bon dissenyador. Quin bons aprenentatges i bon professorat el de la Massana!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular