Diumenge, gener 23, 2022
- Publicitat -
Inici EmRespons #EmRespons #17avolemsaberlaveritat

#17avolemsaberlaveritat

Em sumo a la proposta d’en
@JordiMagria1
I canvio la foto de perfil en solidaritat amb les víctimes dels atemptats del 17A.

M’hagués agradat no haver-la d’utilitzar,però #17avolemsaberlaveritat
Molta força especialment a
@JavierM21161125

📸 Il·lustració de @JordiMagria1

Així es com avui molts perfils a les xarxes demostren que están a prop de les víctimes i la justícia.

I així és com mai ningú hauria de començar escrivint un article, perquè representa la doble basant del dolor i la frustració.

Tots vam morir una mica aquell #17A, a tots ens van atropellar les consciències adormides. Tots vam tornar a sentir que ens hi havien assassinat la innocència.

Però allà a la Rambla, la nostra Rambla també van matar el diàleg, perquè no hi ha cap excusa per castigar els autors materials, els que ho van idear i els que van deixar fer. Tots tres formen part de la mateixa banda criminal i algun dia amb la força de la gent, amb la ràbia del dolor, i amb el seny del desig de saber, ho sabrem, i ho sabrem tot. I posarem a cadascú a la pàgina de la història que es mereix. Al pare que no es rendeix mai, a l’amic que no el deixa mai sol, a la família que lluita unida malgrat tot, als centenars d’amics i coneguts que cada dia i posen un gra de sorra perquè el pic d’arena s’alci amb la forca del vent i ennuegui les goles de qui callen perquè volen i perquè poden fer mal, sense importar quan dolor estan produint.

Continuarem, perquè si no ho fem, altres tornaran a intentar destruir allò que desitgem, perquè no pot guanyar qui s’imposa a la força el camí, i tampoc qui col·labora amb l’enemic per benefici propi.

Ningú va dir que seria fàcil, no ho és, i posaran totes les branques que calguin al mig del camí perquè no continuem caminant, però ho farem petit Xavi. Són passos petits com petits els teus peus, però amb la teva força, arribarem ben lluny.

📸 Il·lustració de @leobeard

Ajudem en la campanya Les ales d´en Xavi, i recordeu que tots som victimes, i demà et pot passar a tú o als teus.

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -