Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Uns polítics que no estan a l’altura

Uns polítics que no estan a l’altura

“El pacte de veritat és fer un tripartit a tot arreu on es pugui governar a Catalunya i Espanya”

Salvador Illa ho ha dit avui a El món a Rac1: “La voluntat del pacte PSOE /ERC hi era des del primer moment” i RES (ni la JEC) ho va canviar.

El mateix Joan Tardà ho va explicar ahir en el seu article a El Periódico (un dels diaris que més bel·ligerant ha estat contra l’independentisme) on afirmava que han firmat un pacte del no-res només perquè no el firmessin “els fotuts convergents” com diu que va passar al 2010 amb l’Estatut de Catalunya.

Creieu que així s’ha de governar, com si fos un pati d’escola? Els nostres polítics no estan a l’altura del moment.

Tardà, com a bon successor de Pepe Zaragoza, fa una de cal i una de sorra, la de cal les vomita als articles que fa a la caverna i la de sorra l’utilitza a les tertúlies o als talls dels mitjans espanyols o catalans, on hi ha la majoria que no hi és Twitter que és on es cuinen totes les informacions i on es pot triar i remenar, fent el paperot de la transversalitat republicana amb amor.

Parafrasejant Dolors Bassa, m’importa un rave si el Sr. Junqueras vol jugar a ser màrtir, però hi ha molta gent que l’ha seguit i l’ha cregut que està patint, ferits i traumatitzats, gent a presó incomunicada perquè ara els polítics jugueu a Joc de Trons!

Si recordem com han anat les negociacions, que tot estava fet des d’un inici és evident. Recordeu les cares d’enuig de Rufián, Vilalta i Jové (El de la Moleskine) I les declaracions quan va sortir la sentència que ERC aturava les negociacions, mentre Junqueras des de la presó demanava que no s’aturessin? Tot teatre, ni un minut hi van dubtar amb ajudar amb l’abstenció…I per què ho han fet?

Pel pacte de debò, el de veritat. El pacte de fer un tripartit a tot arreu on es pugui governar a Catalunya i a Espanya.

Per això ERC, a la DIBA, la deixarà pel final, per dissimular.


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -