Dimecres, gener 19, 2022
- Publicitat -
Inici Articles Ara sí, ara Laura Borràs

Ara sí, ara Laura Borràs

“Sense violència, l’estratègia de l’Estat per la il·legalització de partits es confecciona d’una altra manera: il·legalitzar persones”.

Fa temps que seguim el rastre que ens indica la lawfare: la guerra jurídica que l’Estat major espanyol sencer ha decidit que ha d’utilitzar per erradicar “el tema català”. Les clavegueres de l’Estat fa temps que treballen amb la idea del PLAN ZEN del País Basc modificat, ja que aquí no hi ha hagut violència i ha estat impossible encaminar ni tan sols el judici del procés en aquesta direcció i, per tant, el camí a la il·legalització de partits molestos s’haurà de confeccionar d’una altra manera.

Veien que ERC és més domable, amb més seny espanyol i que ha adoptat un camí de retorn a l’autonomia sota la defensa de la “justícia social d’esquerres republicanes Ibèriques” com a salvadora del conflicte Catalunya /Espanya, ja s’ha forjat un vincle entre les dues formacions, potser invisible, que evidentment els anirà molt bé als dos protagonistes que ara esdevenen necessaris per articular un futur que sigui beneficiós per Junqueras i per Pedro Sánchez.

El republicà catòlic per sortir de la presó com sigui i liderar la Generalitat o si més no el seu delfí, i el candidat del PSOE perquè els seus barons no els facin desaparèixer “virtualment” del lideratge del partit. Són dues ànimes condemnades a entendre’s

Però això no té res a veure amb drets fonamentals ni el dret d’autodeterminació ni la guerra judicial que es lluita des d’Europa amb els exiliats i, per tant, creuen que cal desmuntar “certs sectors radicals i hiperventilats”.

Aquí és on la campanya ERC /PSOE /PSC treballa a la una, quan apareixen casos de corrupció només d’uns partits que tothom marca i detalla com ELS CONVERGENTS, allí hi cap de tot. Volen apartar del camí aquells que molesten al pacte ERC/PSOE.

Cal recordar que un bon grapat de convergents són ara militants del PSC, CS, PP i, fins i tot, algun va anar a parar a ERC. Ah! Però això no importa, el que compta és el relat i aquí ja se n’encarreguen totes les tertúlies d’arreu, filtrant,  què esmorza cada dia o amb qui passeja Laura Borràs, la candidata “corrupta” i “malèfica” dels Puigdemontistes, la persona més egoista perquè va deixar abandonat al seu poble, segons fonts de l’esquerra pura, la candidata del partit que cal ELIMINAR sense il·legalitzar partits, que això des de fora les fronteres espanyoles es veuria molt com Turquia o la Xina i són l’Espanya moderna. Hahaha

La pregunta és si cau Laura Borràs qui voldrà ser líder d’un partit condemnat pels espanyols i per alguns catalans de seny?


Ajuda’ns a continuar treballant. La teva ajuda ens permet continuar escrivint.

Fes-te subscriptor premium (Aquí)  per 3€/mes

saralidiaester
Sara-LidiaEster
Escriptora per la República de Catalunya. A dia d’avui em considero comunicadora de la vida i escric tot allò que penso sense pèls a la llengua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat -

El més popular

- Publicitat -